BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

Marea finala! Astazi, ora 15.

Marea finala! Astazi, ora 15.

Cel mai important turneu de tenis din Romania are un Roman in finala!!!
Dupa un meci impecabil, fara sa mai treaca prin suspansul meciurilor anterioare in care a salvat mingi de meci in fata adversarilor, Dragos Dima l-a invins pe spaniolul Pedro Martinez si s-a calificat in Finala Sibiu Open!!!
“Sibiu Open merita sa aiba un roman in finala! Impreuna cu echipa Pamira facem eforturi incredibile atat pentru promovarea Sibiului printr-un eveniment de mare calibru, dar si pentru promovarea performantelor romanesti. Ne bucuram sa avem un roman in Finala, sa sprijinim in acest fel jucatorii romani. Este de remarcat in mod deosebit sustinerea doamnei Carmen Iohannis prezenta ieri in tribunele arenei centrale de la Sibiu Open special pentru a sustine Romania, reprezentata cu brio de Dragos Dima. Se pare ca Prima Doamna i-a purtat noroc romanului!

cj1
Asteptam maine la finala cat mai multi spectatori pentru a-l sustine pe Dragos Dima in incercarea lui de a ridica pentru prima data trofeul de castigator intr-un turneu ATP. Ar fi o performanta care l-ar aduce tot mai aproape de Top 100 si o eventuala participare la un turneu de Grand Slam anul viitor!”, spune Marius Vecerdea, directorul turneului.

Marea finala incepe la ora 15 si va fi transmisa in direct pe TVR si pe Digisport. Accesul la partida se face pe baza de bilet, costa 40 de lei si poate fi cumparat de la receptia Tenis Club Pamira.

Day 8 (97)

Leave a Comment