BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

Mâine aflăm câștigătorul wild-card-ului

Mâine aflăm câștigătorul wild-card-ului

Maine vom afla castigatorul wild-card-ului ce va duce invingatorul turneului direct pe tabloul principal de la Sibiu Open!

Marc Popescu de la Tenis Club Pamira din Sibiu este in Semifinalele turneului pentru Wild Card la Sibiu Open!
Marc este cel mai tânăr participant și la doar 14 ani va juca mâine la ora 10 împotriva elvetianului Adrian Bodmer.

“Iată ca insistenta de a organiza aceste turnee dă roade, și astfel se crează oportunitatea ca un junior născut in Sibiu si crescut ca jucător la Tenis Club Pamira să aibă parte de o asemenea experiență: sa joace un meci oficial împotriva unui jucător extrem de experimentat precum Adrian Bodmer 24 de ani, care a urcat anul trecut pe locul 455 in clasamentul mondial ATP, și a făcut parte deja din echipa de Cupa Davis a Elvetiei și chiar se antrenează cu Roger Federer de câte ori are ocazia!
Sunt bucuros ca in acest fel se justifica parteneriatul cu Primăria Sibiu și crează o adevarata emulație in rândul copiilor și juniorilor sibieni pentru a practica sport de performanța! Profit de aceasta oportunitate și mentionez in mod special faptul ca programul de performanța de la Tenis Club Pamira cuprinde acum cel mai mare număr de copii și juniori din ultimii 10 ani, și am încredere ca din acest program vom avea parte de jucatori care sa reprezinte Sibiul la cel mai înalt nivel, chiar și la Sibiu Open!”, spune Marius Vecerdea – Directorul Sibiu Open
Program Sambata 14.09 Tablou Seniori

Tablou Seniori Program Sambata 14.09

Leave a Comment