BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

Meci de Grand Slam la Sibiu Open

Meci de Grand Slam la Sibiu Open

Vineri, in sferturile de Finala la Sibiu Open, avem ocazia unui spectacol sportiv de cel mai inalt nivel. „Intr-adevar Vineri la Ora 13:00 avem ocazia sa vedem un meci la nivelul unui turneu de Grand Slam, Lukas Rosol (Cehia) – Laslo Djere (Serbia). Si chiar nu este nici un pic de exagerare daca ne uitam la istoricul celor doi jucatori, impreuna au jucat nu mai putin de 30 de turnee de Grand Slam !!!, Rosol detine o performanta exceptionala: 20 de meciuri castigate in turnee de Grand Slam si cea mai importanta chiar impotriva unui monstru sacru al tenisului, spaniolul Rafael Nadal la Wimbledon. Sa-l invingi pe Nadal intr-un turneu de Grand Slam este o performanta cu care extrem de putini pamanteni se pot lauda, mai ales cand Nadal se afla pe pozitia de lider mondial. Mult mai tanarul adversar de maine are si el deja experienta a 6 turnee de Grand Slam, un jucator care a reusit de curand sa sparga bariera Top 100 ATP. Se anunta un meci de mare valoare, un meci al generatiilor exact 10 ani diferenta de varsta intre jucatori, un spectacol pentru care un spectator de Grand Slam plateste foarte mult pentru a-l vedea, iata este oferit sibienilor pe gratis, intrarea fiind libera pentru meciurile din sferturi de finala. Desigur exista regretul ca o adevarata finala trebuie sa se joace intr-o faza devreme datorita tragerii la sorti. Insa chiar daca este Vineri, consider ca merita tot efortul sa vedem acest meci.”, spune Marius Vecerdea, directorul turneului.
„Totusi pentru a promova sportivii romani prezenti inca in turneu, am decis sa programez sfertul de finala in care joaca Dragos Dima, la ora 16:00 dupa meciul vedeta al zilei. Dragos l-a invins ieri pe portughezul Domingues dupa un meci dramatic, reusind sa intoarca rezultatul de la minge de meci pentru portughez.
Maine, in sferturi, Dima il intalneste pe polonezul Majchrzak care a eliminat Romania duminica trecuta la Cluj, invingandu-l pe Adi Ungur in meciul decisiv la 2-2!!! Dima Dragos este al doilea cel mai bine clasat roman in clasamentul mondial, dupa Marius Copil iar o victorie la Sibiu Open l-ar propulsa pe Dragos Dima aproape de Topul 200 ATP, si l-ar lansa catre o urcare spectaculoasa, de ce sa nu speram intr-o recidiva a la Buzarnescu si in tenisul masculin. Haideti sa sustinem sportivii romani, haideti la meci la Sibiu Open, Vineri dupa-amiaza la ora 16:00”, mai spune Marius Vecerdea.

 

Day 4 (100)

Leave a Comment