BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

Septembrie e luna tenisului la Sibiu. Patru turnee premergătoare turneului ATP Challenger Sibiu Open

Septembrie e luna tenisului la Sibiu. Patru turnee premergătoare turneului ATP Challenger Sibiu Open

Cel mai important turneu de tenis masculin din România, Sibiu Open, are loc anul acesta între 18 și 25 septembrie, la Tenis Club Pamira.
În premieră, în cadrul proiectului Sibiu Open, aflat pe Agenda Sportivă a Primăriei Sibiu, anul acesta vom organiza mai multe evenimente sportive, în scopul implicării cât mai multor categorii de participanți, de toate vârstele și toate nivelele de joc, la diferite competiții.
Iata cum arata Calendarul complet al evenimentelor din cadrul proiectului Sibiu Open:
✅ 3-4 Septembrie 2022
Sibiu Open pentru copii, competiția dedicată copiilor cu vârste intre 9 si 14 ani, în scopul selectării celor mai buni copii de mingi pentru evenimentul final Sibiu Open – turneu inclus în circuitul ATP Challenger din perioada 18-25 Septembrie 2022.
✅ 8-10 Septembrie 2022
Tot în premiera vom organiza și turneul Sibiu Open Amatori, pentru nivele de joc 4-5 respectiv 6-7 atât la masculin cât și la feminin (în premieră).
Fiecare participant va fi premiat cu un pachet în valoare de 100 lei, care cuprinde un bilet de intrare la Sibiu Open pentru ziua de sâmbăta, 24 septembrie, când se vor desfășura semifinalele de simplu și finala de dublu, precum și un bilet de intrare la marea finală Sibiu Open de duminică 25 septembrie 2022 – care va fi transmis în direct și de TVR.
✅ 10-13 Septembrie
Turneul Sibienilor – turneu Open dedicat tuturor jucătorilor sibieni, ajuns la cea de-a 3-a ediție și care oferă posibilitatea celui mai bun jucător sibian să participe la turneul Sibiu Open în tabloul de calificări alături de jucători din Top 300 în clasamentul mondial al ATP! Tot în premieră vom organiza și un turneu de dublu!
✅ 14-17 Septembrie 2022
Turneul jucatorilor români – turneu Open dedicat tututor jucătorilor români și care oferă același premiu special câștigătorului – calificarea la Sibiu Open pe tabloul de calificări. Turneul de calificări este programat să înceapă duminică 18 Septembrie 2022.
✅ 18-25 Septembrie 2022
Sibiu Open, cel mai important turneu de tenis masculin din România!
Înscrierile se fac prin email la adresa pamira.tenis@yahoo.com, prin whatsapp la nr +40743641575 sau la telefon +40729726472.
Pentru detalii cu privire la participarea la evenimentele proiectului Sibiu Open stați conectați la pagina principala a evenimentului, www.sibiuopen.com și pe pagina oficială de Facebook Sibiu Open
afis mic

Leave a Comment