BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

Trei componenți de Cupa Davis joacă mâine la Sibiu Open

Trei componenți de Cupa Davis joacă mâine la Sibiu Open

Mâine e o zi specială la Tenis Club Pamira! O zi in care joacă toți jucătorii români din echipa națională a României! #Hailatenis să îi susținem pe jucătorii români care participă la cel mai important turneu de tenis masculin din România. Trei componenți ai echipei României de Cupa Davis joacă mâine la Sibiu Open.

Primul dintre ei este Marius Copil, care va juca în jur de ora 12, pe terenul central al clubului, împotriva maghiarului Mate Valkusz. Marius Copil a primit un wild-card din partea directorului turneului pentru a participa pe tabloul de simplu al turneului ATP Challenger.

Meciul lui Marius Copil este urmat de cel pe care îl va juca Nicholas Ionel, împotriva favoritului 7, belgianul Kimmer Coppejans. Ionel este, în acest moment, principala rachetă a naționalei de tenis a României. Singurul punct din confruntarea cu Slovacia, ce a avut loc săptămâna trecută la Bratislava, a fost adus de el.

Cel de-al treilea component al echipei de Cupa Davis a României care joacă mâine pe centralul de la Tenis Club Pamira este sibianul Victor Cornea. Și el a intrat pe tabloul de simplu cu ajutorul unui wild-card și va da piept cu Lukas Klein, același adversar pe care l-a avut în meciul de dublu împotriva Slovaciei, si o mare oportunitate de revanșă pentru Victor!

Printre favoriții turneului de dublu, Victor Cornea are imensa șansă de a câștiga turneul de la Sibiu și a strânge punctele necesare pentru a deveni primul sibian care joacă la un turneu de Grand Slam, la Australian Open.

La dublu, Victor face pereche cu un jucător foarte experimentat, cehul Zdenek Kolar.

Campionul din 2018, Dragoș Dima, joacă și el mâine, în jurul orei 14, pe terenul 5 al complexului. Ca și în anul în care a câștigat Sibiu Open, Dima a primit un wild-card din partea turneului și poate arăta, de ce nu, că istoria se poate repeta. Și Filip Cristian Jianu joacă mâine, de la ora 12, tot pe terenul 5, împotriva ucrainianului Georgii Kravchenko, jucător venit din calificări.

Nu în ultimul rând, ziua de mâine va fi deschisă pe arena centrală, de la ora 10:30, chiar de principalul favorit al turneului, argentinianul Federico Coria, cel care în urmă cu doar două săptămâni juca în fața a 20.000 de spectatori pe cea mai mare arenă de tenis din lume, Arthur Ashe Stadium din New York, în turul 2 al ultimului turneu de Grand Șlam al anului, împotriva actualului nr 1 mondial, spaniolul Carlos Alcaraz!

#Hailatenis să susținem împreună jucătorii români

244016424_3946002968833929_1044502564297182800_n

Leave a Comment