BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

Trei meciuri incredibile azi, la Sibiu Open

Trei meciuri incredibile azi, la Sibiu Open

După ultimele două partide din turneul de calificări, patru jucători au avansat pe tabloul principal. Alexandre Muller a fost cel mai norocos dintre patru la tragerea la sorți, urmând să joace împotriva lui Guido Andreozzi din Argentina. Ceilalți trei jucători întâlnesc doar favoriți. Bulgarul Alexandar Lazov îl va întâlni pe spaniolul Roberto Carballes Baena, favorit 4, austriacul Lenny Hampel îl va întâlni pe favoritul 2, Laslo Djere, iar italianul Matteo Donati va da piept cu Tommy Robredo.

Robredo, Djere și japonezul Daniel Taro intră în competiție astăzi, de la ora 12:30. Tommy Robredo este unul dintre jucătorii exponențiali ai ultimului deceniu. Triplu campion de Cupa Davis alături de Rafael Nadal și echipa Spaniei, fost loc 5 în clasamentul ATP și cu o linie impresionantă de victorii împotriva a trei jucători din The Big Four, Robredo este cel mai important jucător din istoria Sibiu Open. Singurul superstar pe care nu a reușit să îl învingă niciodată este colegul său din echipa Spaniei, Rafael Nadal. Laslo Djere a venit la Sibiu direct de la partidele de Cupa Davis. Sâmbătă, sârbul a jucat în fața unei arene umplută până la refuz de 20.000 de oameni în fața lui Jo Wilfried Tsonga. Franța a câștigat disputa cu Serbia și va juca finala Cupei Davis de anul acesta. Japonezul Daniel Taro vine și el la Sibiu după un sezon excelent. Ultima sa confruntare majoră a avut loc la US Open, unde l-a întâlnit pe Rafael Nadal, campionul en-titre al competiției americane. Dezechilibrat pe hârtie, meciul s-a desfășurat cu totul altfel în teren. Taro a câștigat primul set al partidei și conducea cu 4-2 în setul secund însă Nadal a revenit, a câștigat partida și apoi întreg turneul. Tommy Robredo va juca astăzi pe terenul central, Djere pe terenul 5 și Daniel Taro pe terenul 7. Toate trei partidele încep în jurul orei 12:30.

 

Sibiu Open este un eveniment cofinanțat de Consilul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport.

Sponsor principal: Oscar Downstream

Sponsori: Banca Transilvania, Feleacul, SuperBet, Magnolia Residence, Contempo Cars, TimeLine Business Systems.

Parteneri de comunicare: Televiziunea Română, Kiss FM, Sens Media, Data Pro, Zile și Nopți, Tribuna

Parteneri media: Sibiu 100%, Turnul Sfatului, Ora de Sibiu, Mesagerul de Sibiu, Hermannstadter Zeitung, Știri de Sibiu, Sibiu News, Informații de Notat.

Leave a Comment