BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

300 de copii la Sibiu Open Kids Day

300 de copii la Sibiu Open Kids Day

carmen-iohannis

Evenimentul dedicat copiilor, eveniment tradițional în marile turnee de tenis, a avut un succes răsunător. Aproximativ 300 de copii s-au înscris la activitățile organizate de Tenis Club Pamira, clubul Serious Fun și Aria. De la probe de ștafetă și mini-fotbal la concursuri de tenis, tenis de masă și ateliere de creație, micuții au avut cu ce să își umple ziua de duminică. Și-au încercat forța, la concursul de tenis-viteză unde viteza fiecărei lovituri a fost calculată electronic, precizia la proba în care trebuiau să nimerească viitorul premiu cu mingea de tenis, iar cei care au pus prima dată mâna pe o rachetă au avut la dispoziție toți antrenorii Tenis Club Pamira pentru inițierea în acest sport minunat.

art-and-fun

De mare succes a fost clubul de pictură organizat de Art & Fun, pe la care au trecut mai toți copilașii și au plecat acasă cu o amintire realizată cu propriile mânuțe. Și pentru că aceste surprize nu au fost suficiente, prima doamnă, Carmen Iohannis, campionul en-titre, Adrian Ungur, și favoriții locali Victor Cornea și Victor Anagnastopol au venit să schimbe câteva mingi cu cei mici. „Mai bine de o oră, copiii au avut pe cealaltă parte a fileului niște oameni cu suflet mare, care au înțeles că numai prin propriul exemplu pot insufla celor mici pasiunea pentru sport. Ne bucurăm nespus că doamna Iohannis și Adrian Ungur au onorat invitația noastră, pentru cei mici prezența lor a însemnat enorm”, mai spune Marius Vecerdea.

adrian-ungur

Turneul Sibiu Open – prezentat de Raiffeisen Bank începe în 17 septembrie cu turneul de calificări. Tablourile principale debutează luni, 19 septembrie. Semifinalele de simplu și finala de dublu vor avea loc sâmbătă, 24 septembrie, iar marea finală duminică, 25 septembrie. Toate partidele de pe terenul central și terenul secundar vor fi transmise live pe pagina ATP și pe site-ul www.sibiuopen.com și multe dintre partidele competiției vor putea fi vizionate la televizor pe postul TVR.

 

Sibiu Open prezentat de Raiffeisen Bank este un eveniment cofinanțat de Consilul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport.

Partener principal: Oscar Downstream

Sponsori: Feleacul, Magnolia Residence, Hotel Împăratul Romanilor, Continental Automotive Systems, Keep Calling, Contempo Cars, Andu, Borsec.

Parteneri de comunicare: TVR, Kiss FM, Sens Media, Data Pro, Zile și Nopți, Tribuna

Parteneri media: Sibiu 100%, Turnul Sfatului, Ora de Sibiu, Mesagerul de Sibiu, Hermannstadter Zeitung, Știri de Sibiu, Sibiu News.

poza-de-grup carmen-iohannis art-and-fun adrian-ungur

Leave a Comment