BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

Începe Sibiu Open 2016

Începe Sibiu Open 2016

dsc02685

Cel mai important turneu de tenis masculin din România debutează luni, la Tenis Club Pamira din Sibiu. Turneul de simplu și cel de dublu se anunță mai disputate ca niciodată, având în vedere numărul considerabil de jucători de top din circuitul mondial. Sâmbătă, în cadrul tragerii la sorți, s-au stabilit adversarii capilor de serie pentru tabloul principal al competiției. Astfel, Robin Haase, favoritul 1, îl întâlnește în primul tur pe francezul Axel Michon. Gerald Melzer, al doilea favorit, va juca în primul tur împotriva unui jucător venit din calificări iar favoritul 3, Marton Fucsovic va juca primul tur în compania lui Kamil Majchrzak. Sibianul Victor Cornea va da piept în primul tur cu un jucător venit din calificări în timp ce partenerul său la dublu, Victor Anagnastopol va juca în prima fază a competiției împotriva croatului Nikola Mektic. Cei doi așteaptă însă cu mai mult interes turneul de dublu, „specialitatea casei”, unde vor întâlni în primul tur favoriții 4, Maximilian Neuchrist și David Pel.

Turneul de calificări la Sibiu Open se va încheia luni dimineață, când vor avea loc ultimele faze ale competiției, care vor stabili cei patru jucători ce vor accede pe tabloul principal al competiției. „Este, de departe, cel mai puternic turneu de calificări pe care l-am găzduit în cadrul Sibiu Open în aceste cinci ediții. Calificările de la Sibiu Open sunt, fără dubiu, peste nivelul turneelor Futures care se organizează în România. Va fi un turneu foarte puternic anul acesta”, spune Marius Vecerdea, directorul Sibiu Open. Partidele de pe tabloul principal vor începe luni, de la ora 10, pe mai multe terenuri din cadrul bazei Pamira.

Turneul Sibiu Open – prezentat de Raiffeisen Bank începe în 17 septembrie cu turneul de calificări. Tablourile principale debutează luni, 19 septembrie. Semifinalele de simplu și finala de dublu vor avea loc sâmbătă, 24 septembrie, iar marea finală duminică, 25 septembrie. Toate partidele de pe terenul central și terenul secundar vor fi transmise live pe pagina ATP și pe site-ul www.sibiuopen.com și multe dintre partidele competiției vor putea fi vizionate la televizor pe postul TVR.

 

Sibiu Open prezentat de Raiffeisen Bank este un eveniment cofinanțat de Consilul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport.

Partener principal: Oscar Downstream

Sponsori: Feleacul, Magnolia Residence, Hotel Împăratul Romanilor, Continental Automotive Systems, Keep Calling, Contempo Cars, Andu, Borsec.

Parteneri de comunicare: TVR, Kiss FM, Sens Media, Data Pro, Zile și Nopți, Tribuna

Parteneri media: Sibiu 100%, Turnul Sfatului, Ora de Sibiu, Mesagerul de Sibiu, Hermannstadter Zeitung, Știri de Sibiu, Sibiu News.

dsc02685

Leave a Comment