BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

Almagro se accidentează și ratează turneul Sibiu Open

Almagro se accidentează și ratează turneul Sibiu Open

Spaniolul Nicolas Almagro, jucător ce ar fi trebuit să participe la turneul Sibiu Open ce începe mâine, s-a accidentat serios la turneul ATP Challenger cu premii de 125.000 $ din Polonia (Szczecin) si este nevoit sa se retraga din turneul de la Sibiu.

„Am fost in contact direct toate aceste zile cu Nicolas si antrenorul lui, in legatura cu recidiva suferita de el la turneul ATP Challenger din Polonia care se desfasoara in aceasta saptamana, chiar inaintea turneului de la Sibiu. Si-a dorit foarte mult sa joace la Sibiu Open, de aceea echipa de medici a incercat tot posibilul sa-l recupereze pana luni. Din pacate stafful medical a luat decizia ca Nicolas sa nu participe la Sibiu Open”, spune directorul turneului, Marius Vecerdea.

Accidentarea este o recidivă la ligamentele genunchiului stâng. Almagro s-a accidentat la genunchi anul trecut, la Roland Gaross, în timpul unui meci excelent, foarte disputat, împotriva argentinianului Juan Martin del Potro. Momentul a fost unul dintre cele mai emoționante din istoria tenisului modern. Argentinianul a sărit imediat în sprijinul spaniolului, în lacrimi, si l-a ajutat sa se ridice si sa paraseasca terenul in aplauzele unei arene pline.

foto: tennisworldusa.org

nicolas-almagro-unsure-when-he-will-return-to-action

Leave a Comment