BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

Buzărnescu și Bolelli au jucat tenis cu copiii la Sibiu Open Kids Day

Buzărnescu și Bolelli au jucat tenis cu copiii la Sibiu Open Kids Day

Peste o sută de copii care își doresc să învețe tenisul au venit ieri la Tenis Club Pamira să o vadă și să schimbe câteva mingi cu una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din România la ora actuală, Mihaela Buzărnescu.

Miki a venit la Sibiu special pentru a fi alături de cei mici la Sibiu Open Kids Day, eveniment deja devenit unul de tradiție înaintea debutului celui mai important turneu de tenis masculin din România.
Mihaela Buzărnescu a venit plină de zâmbete și încurajări și a trecut pe la fiecare spațiu de activități din cadrul evenimentului, a schimbat câteva mingi în zona de ping-pong, a tras câteva șuturi la poartă alături de tinerii fotbaliști și chiar s-a mâzgălit pe mâini cu cerneală de la cadourile primite de la copiii din zona de arts and craft. A semnat zeci de mingi și a făcut fotografii cu toți copiii care și-au dorit în telefon o amintire de neprețuit. Apoi, alături de Victor Cornea, singurul sibian de pe tabloul principal al turneului Sibiu Open, Miki a intrat în teren și a început să ia la „verificat” tinerii tenismeni. Primele mingi s-au schimbat timid, cu emoții, după care copiii au început să joace din ce în ce mai aprig și să o pună la încercare chiar și pe Miki.

Image 17-09-2018 at 13.49 (1)

Înfierbântați de gândul că schimbă mingi cu jucători pe care i-au văzut până acum doar la televizor, micuții s-au trezit față în față și cu singurul jucător din istoria Sibiu Open care deține un titlu de Grand Slam. Simone Bolelli a avut un parcurs absolut impresionant la Australian Open 2015. Pe tabloul de simplu a nimerit chiar în fața lui Roger Federer. Elvețianul l-a învins și apoi a câștigat turneul însă Bolelli a reușit să îi smulgă un set, un lucru cu care puțini jucători se pot lăuda. Eliberat de tensiunea turneului de simplu, Bolelli s-a concentrat pe turneul de dublu, unde alături de Fabio Fognini a câștigat marele trofeu al turneului Australian Open.

Între timp, turneul de calificări este aproape de final. În această dimineață se joacă ultimele patru partide pentru a afla jucătorii ce vor avansa pe tabloul principal al celui mai important turneu de tenis masculin din România. Unde nu îi așteaptă deloc meciuri ușoare. Jucătorii veniți din calificări vor da piept în prima rundă cu favoritul 4, italianul Simone Bolelli, cu favoritul 6, italianul Gianluigi Quinzi, cu spaniolul Carlos Gomez-Hererra și cu dublul campion la Sibiu Open, Adrian Ungur. Posesorii wild-card-urilor nu au nici ei meciuri ușoare. Favoritul local, Victor Cornea, îl întâlnește în primul tur pe portughezul Joao Domingues, Dragoș Dima pe favoritul 2, germanul Dennis Novak iar polonezul Michal Dembek pe cehul Kolar Zdenek. Ultimele partide din calificări încep mâine la ora 10 pe terenurile central și 5 iar partidele de simplu de pe tabloul principal vor începe în jurul orei 14.

Sibiu Open este un eveniment cofinanțat de Consilul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport.

Parteneri principali: Oscar Downstream, Banca Transilvania
Sponsori principali: Feleacul, SuperBet
Sponsori: Magnolia Residence
Official car: Automobile Bavaria Sibiu
Parteneri: Andu, Hotel Împăratul Romanilor, Buonavista Banqueting
Apa oficială: Artesia
Parteneri de comunicare: Kiss FM, TVR, Sens Media, Data Pro, Tribuna
Parteneri media: Zile și Nopți, Turnul Sfatului, Sibiu 100%, Ora de Sibiu, Mesagerul de Sibiu, Hermannstadter Zeitung, Știri de Sibiu

Image 17-09-2018 at 13.49 (1) Image 17-09-2018 at 13.49

Leave a Comment