BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

CONCURS!

CONCURS!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorul urmeaza sa fie anuntat in cursul zilei de astazi. Felicitari tuturor participantilor.

Raspunde corect la intrebarea din formularul de mai jos si poti castiga prin tragere la sorti o geanta pentru tenis YONEX BAG7526 TOURNAMENT BASIC pentru 6 rachete.

“Modelul de geantă tenis YONEX BAG7526 TOURNAMENT BASIC este potrivit pentru jucătorii de tenis aflați în căutarea unei genți mari în care să își poată transporta întregul echipament de tenis. Geanta are 2 compartimente largi ce oferă loc pentru 6 rachete dar și un compartiment larg, în lateral, ideal pentru a transporta lucrurile personale. În partea inferioară a genții există un al treilea compartiment, închis cu fermoar, perfect pentru a păstra pantofii de tenis sau echipamentul folosit deja. Două bretele căptușite și întărite sunt astfel dispuse încât geanta poate fi purtată confortabil în spate precum un rucsac. Culoarea este o combinație plăcută de verde cu albastru, culorile fanion ale YONEX. Puteți comanda și alte produse YONEX la adresa: sports.store.ro”

Inscrierea in concurs se face completand acest formular – https://goo.gl/cHhy5W – Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti. Premiul va fi livrat in data de 27 septembrie, in ziua marii finale a turneului Sibiu Open, la Tenis Club Pamira, Calea Surii Mici, nr. 39. In cazul in care castigatorul este in imposibilitatea de a ajunge la Sibiu pentru ridicarea premiului, acesta urmeaza a fi livrat prin curier.

foto concurs

Leave a Comment