BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

Incep turneele de wild-card la Sibiu Open

Incep turneele de wild-card la Sibiu Open

La fiecare editie Sibiu Open, directorul turneului – Marius Vecerdea, ofera posibilitatea tuturor jucatorilor romani sa intre pe tablourile de joc ale Sibiu Open prin organizarea a doua turnee, in care castigatorii primesc ca premiu un wild-card pe tabloul turneului de Calificari si un wild-card pe Tabloul Principal la Sibiu Open alaturi de jucatori din Top 100, sau chiar jucatori care au reusit performanta de a se clasa in TOP 10 ATP!
 
„A devenit o traditie la Sibiu, si ma bucur sa vad tot mai multi jucatori inscrisi in aceste competitii, pentru accesarea unui loc in tablourile de concurs. Ma bucur sa vad un interes crescut pentru turneul care ofera „doar” un loc pe tabloul de Calificari a jucatorilor foarte bine cotati din turneele de amatori. Am mai intalnit in Statele Unite acest spirit de participare a jucatorilor de tenis locali la astfel de turnee, pur si simplu din mandria participarii la un eveniment de renume. De aceea ma bucur ca exista o astfel de apreciere pentru Sibiu Open si ca atare am decis ca in acest an sa premiez atat castigatorul cat si finalistul cu un Wild Card in tabloul de Calificari la Sibiu Open”, spune Marius Vecerdea, directorul turneului Sibiu Open.
 
Turnul ce are ca premiu un wild-card in turneul de calificari la Sibiu Open va incepe maine, la Pamira Tennis Sibiu. Iar acestia sunt jucatorii ce vor concura pentru acest premiu:
FILIP OCTAVIAN
DILIMOT MARIUS
ROMAN ADRIAN
WALTHER STEFAN
GUILLAND YANICK
TURCU MIHNEA
POPOVICI RADU
CARUCERU ADRIAN
CRISTESCU NICOLAE
IACOB ANDREI
DINA GEORGE
POPA SEBASTIAN
CHECEC VIRGIL
FANTANARIU TUDOR

Leave a Comment