BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

Calificari si pentru amatori

Calificari si pentru amatori

Turneul Sibiu Open începe în 16 septembrie, cu turneul de calificări. În premieră pentru un turneu din România, Sibiu Open posibilitatea tuturor jucătorilor români să participe la cel mai important turneu de tenis masculin din România. Organizatorii turneului scot la bătaie un Wild Card pe tabloul turneului de calificări într-un mini-turneu ce va avea loc la Tenis Club Pamira în perioada 10-12 septembrie. În turneul de wild-card se pot înscrie toți jucătorii români de tenis, amatori sau profesioniști, care au împliniți 14 ani. Câștigătorul acestui turneu va avansa direct pe tabloul turneului de calificări ce va avea loc între 16-18 septembrie.

Învingătorul acestui turneu va primi un wild-card direct pe tabloul principal de simplu al Sibiu Open, unde, cine știe, îl poate întâlni direct pe Tommy Robredo. Tablourile principale debutează luni, 18 septembrie. Semifinalele de simplu și finala de dublu vor avea loc sâmbătă, 23 septembrie, iar marea finală duminică, 24 septembrie. Toate partidele de pe terenul central și terenul secundar vor fi transmise live pe pagina ATP și pe site-ul www.sibiuopen.com și multe dintre partidele competiției vor putea fi vizionate la televizor pe postul DigiSport.

Sibiu Open este un eveniment cofinanțat de Consilul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport.

Sponsori: Banca Transilvania, Feleacul, Magnolia Residence, Contempo Cars.

Parteneri de comunicare: DigiSport, Kiss FM, Sens Media, Data Pro, Zile și Nopți, Tribuna

Parteneri media: Sibiu 100%, Turnul Sfatului, Ora de Sibiu, Mesagerul de Sibiu, Hermannstadter Zeitung, Știri de Sibiu, Sibiu News.

sibiu-open-2016_ziua-7©Silvana-Armat-38-1600x1200

Leave a Comment