BCR Sibiu Open. Cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

13 jucători de la US Open la Sibiu Open

13 jucători de la US Open la Sibiu Open

Cum Sibiu Open are loc imediat după încheierea ultimului Grand Slam al sezonului, US Open, la Sibiu vor ajunge mulți jucători ce au respirat atmosfera acestui turneu etalon. Japonezul Daniel Taro a trecut de primul tur și a pierdut în cel de-al doilea în fața liderului la zi, Rafael Nadal, după ce a reușit să câștige primul set. Bjorn Fratangelo, din Statele Unite, l-a învins în primul tur pe Ivo Karlovic, locul 30 mondial, dar a fost eliminat în turul secund. Maximilian Marterer din Germania a jucat în calificari, unde l-a învins pe Leonardo Mayer. Argentinianul a intrat totuși pe tabloul principal, după retragerea lui Murray, și a ajuns până în turul III unde a fost la un pas să îl învingă pe Nadal.

Cehul Vaclav Safranek a jucat și el pe tabloul principal, fiind eliminat de Grigor Dimitrov, numărul 8 montial. Stefano Travaglia, și el pe tabloul Sibiu Open, a produs cea mai mare surpriză a turneului din State, eliminându-l pe Fabio Fognini, numărul 25 mondial. Germanul Cedrik-Marcel Stebe și cehul Jan Satral completează prezențele jucătorilor veniți de pe tabloul principal al US Open la Sibiu Open. De asemenea, pe lista turneului de la Sibiu se regăsesc mulți alți jucători ce au participat la turneul de calificări de la US Open, Mario Cecchinato – finalist la Sibiu Open în 2013, Lorenzo Giustino – finalist la Sibiu Open în 2016, Jeremy Jahn, Stefano Napolitano, Casper Ruud sau Guido Andreozzi.

„Eforturile pe care le depunem în fiecare an pentru organizarea acestui turneu își arată roadele prin faptul că 13 jucători prezenți la US Open au ales să joace și în turneul de la Sibiu. Eforturile sunt considerabile și viitorul acestui turneu are nevoie de sprijinul întregii comunități, de la parteneri până la spectatori. Sibiu Open a devenit în cei șase ani un spectacol sportiv internațional impresionant pentru România și sper ca iubitorii tenisului să înțeleagă valoarea acestui eveniment”, mai spune Marius Vecerdea.

Sibiu Open este un eveniment cofinanțat de Consilul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport.

Sponsori: Banca Transilvania, Feleacul, Magnolia Residence, Contempo Cars.

Parteneri de comunicare: DigiSport, Kiss FM, Sens Media, Data Pro, Zile și Nopți, Tribuna

Parteneri media: Sibiu 100%, Turnul Sfatului, Ora de Sibiu, Mesagerul de Sibiu, Hermannstadter Zeitung, Știri de Sibiu, Sibiu News.

sibiu-open-2016_ziua-7©Silvana-Armat-53-1600x1200

Leave a Comment